Dnes je pátek 29.3.2024 a svátek má Taťána

Portik.cz - články

Sponzor:
sponzor.png, 1,9kB
Zobrazit v rozpětí: Datum od: Datum do:

FOTBAL ON-LINE: Spartu prověří bouřlivá odveta v Poznani

Publikováno: 2010-08-04 19:31:02

Zadělali si na pořádné drama. Fotbalisté Sparty porazili v prvním utkání třetího předkola Ligy mistrů doma Poznaň nejtěsnějším rozdílem 1:0, a tak je dnes v Polsku čeká perná odveta. Zápas začíná ve 20:00 a jeho průběh můžete sledovat v podrobné on-line reportáži na Sport.cz. Postupující tým už bude mít jistou minimálně účast v základní skupině Evropské ligy.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Obránce Baníku Neuwirth: Vytoužený postup může přijít ze standardek

Publikováno: 2010-08-04 19:02:01

S jednobrankovou ztrátou vstoupí fotbalisté Baníku Ostrava do odvetného zápasu třetího předkola s běloruským Mogilevem. Obránce Aleš Neuwirth připustil, že Bělorusové jsou lepšími techniky, navzdory tomu vidí šance Baníku na postup příznivě. "Nálada v kabině je bojová a plná nadějí," prohlásil.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Messi poprvé od MS nastoupil za Barcelonu a hned dal dva góly

Publikováno: 2010-08-04 18:41:01

Fotbalisté Barcelony během přípravného turné po Asii porazili výběr korejské ligy 5:2. Dvěma góly k výhře pomohl hvězdný Argentinec Lionel Messi, který nastoupil poprvé od mistrovství světa. Nejlepší fotbalista světa za minulý rok přitom původně neměl vůbec hrát, ovšem promotéři akce si jeho přítomnost na hřišti vyžádali.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Plzeň neskládá zbraně. Budeme se bít, slibují Vrbovi hoši

Publikováno: 2010-08-04 17:46:02

V Praze uhráli fotbalisté Plzně s Besiktasem remízu 1:1, ale k odvetě třetího předkola Evropské ligy do Turecka rozhodně neodletěli s poraženeckou náladou. „Není se čeho bát, náš postup určitě není z oblasti snů. Třeba překvapíme,“ shodují se svěřenci kouče Pavla Vrby. Na pohárovou Evropu si Plzeň musela počkat dlouhých 39 let a že by se s ní teď po dvou zápasech rozloučila, s tím se nikdo nechce předem smířit.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Šéf Ducati se prořekl a potvrdil příchod Rossiho k italské stáji

Publikováno: 2010-08-04 17:01:01

Už několik týdnů se spekuluje o tom, že fenomén motocyklového světa Valentino Rossi opustí svůj dosavadní tým Yamaha a přestoupí k radosti miliónů italských fanoušků do stáje Ducati. Nyní už se zdá vše jasné. O příchodu Rossiho se totiž v rozhovoru pro americký magazín Cycle World prořekl i samotný člen představenstva italské továrny Gabriele Del Torchio.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Dvaačtyřicetiletý Muster prohrál i druhý zápas po návratu k tenisu

Publikováno: 2010-08-04 16:55:01

Bývalá světová jednička Thomas Muster prohrál i druhý zápas po návratu mezi profesionály. Na challengeru v Kitzbühelu ve středu dvaačtyřicetiletý Rakušan podlehl Jamajčanovi Dustinu Brownovi dvakrát 4:6.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Fotbalisté Sparty brání v Poznani těsný náskok

Publikováno: 2010-08-04 16:44:01

Těsné vítězství 1:0 z úvodního zápasu si k odvetě do polské Poznaně odvezli fotbalisté Sparty. Český šampion postupu obětoval víkendový zápas v Českých Budějovicích, kombinovaná sestava na jihu Čech prohrála. Pokud by odveta Spartě nevyšla, čekal by ji boj o základní skupinu Evropské ligy.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Američana Emmonse zradila zbraň, samovolně vystřelila

Publikováno: 2010-08-04 16:20:01

Američan Matt Emmons zažil ve středu na mistrovství světa ve sportovní střelbě v Mnichově další neuvěřitelný závod. Samovolně mu vystřelila zbraň, když dobíjel v poloze vkleče při disciplíně libovolná malorážka 3x40 ran vleže... Nula ho tak připravila o účast ve finále. Při tom by mu k postupu stačila i sedmička. Po polohách vleže a vstoje suverénně mířil k medaili.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Zakopalová smetla za necelou hodinu Malekovou a je v Kodani ve čtvrtfinále

Publikováno: 2010-08-04 16:19:01

Tenistka Klára Zakopalová postoupila na turnaji v Kodani do čtvrtfinále, když Němku Tatjanu Malekovou smetla za necelou hodinu 6:0 a 6:3. Její další soupeřkou bude buď Slovinka Katarina Srebotniková, nebo Rumunka Sorana Cirsteaová.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Boj Špotákové o medaili na ME sledovalo v televizi přes 800 tisíc diváků

Publikováno: 2010-08-04 16:12:01

Soutěž oštěpařek s olympijskou vítězkou Barborou Špotákovou přitáhla nejvíce diváků na programu ČT4 během mistrovství Evropy atletů v Barceloně. Její cestu za bronzovou medailí sledovalo ve čtvrtek 29. července večer alespoň tři minuty 880 000 dospělých diváků. Informoval o tom mluvčí České televize Ladislav Šticha.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Schumacher mohl Barrichella zabít, říkají bývalí piloti

Publikováno: 2010-08-04 14:51:01

Legendární pilot formule 1 Michael Schumacher dostává za uši ze všech stran kvůli svému manévru v souboji s Rubensem Barrichellem při Velké ceně Maďarska. Brazilce při něm málem natlačil do zdi. Za „akt odporně zvířecího instinktu“ to označil bývalý pilot F1 John Watson. Servítky si nebral ani někdejší Němcův parťák z Ferrari Eddie Irvine: "Je to idiot a tohle byl idiotský manévr!"

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Berdych startuje ve Washingtonu, na úvod změří síly s Tursunovem

Publikováno: 2010-08-04 12:32:01

Ve středu se do podniku série ATP 500 zapojí Tomáš Berdych. Český tenista je v hlavním městě USA nejvýše nasazeným hráčem a i podle bookmakerů Tipsportu je vysokým favoritem. V prvním kole se rodák z Valašského Meziříčí utká s Rusem Dmitrijem Tursunovem.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Brankář Kopřiva se uvedl ve Slavii čistým kontem

Publikováno: 2010-08-04 12:00:01

Jak má vypadat úspěšná premiéra v novém působišti, předvedl nový brankář hokejové pražské Slavie Miroslav Kopřiva. Při svém prvním startu za červenobílé vychytal v přípravném zápase na ledě prvoligového nováčka v Litoměřicích čisté konto.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Ferrari se zvedlo a je znovu v boji o titul, libují si v Maranellu

Publikováno: 2010-08-04 11:30:02

Vozy Red Bull sice stíhají marně, přesto v týmu Ferrari vládne euforie. Poslední dva závody před měsíčními prázdninami zvládli piloti z Maranella narozdíl od konkurence z McLarenu výtečně a Fernando Alonso ztrácí v průběžném pořadí mistrovství světa na vedoucího Marka Webbera jen dvacet bodů.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Nováček z Litoměřic představil devět posil a chystá další

Publikováno: 2010-08-04 10:59:01

Nováček první hokejové ligy z Litoměřic zbrojí na novou sezónu. V úterním úvodním přípravném zápase s extraligovou pražskou Slavií (0:5) v nově otevřené litoměřické Kalich Areně obléklo domácí dres hned devět nových tváří. A další prý ještě přijdou.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

1

© Copyright 2008 - 2010 Portik.cz - all rights reserved, realizace Live trading, s.r.o.