Dnes je čtvrtek 25.4.2024 a svátek má Marek

Portik.cz - články

Sponzor:
sponzor.png, 1,9kB
Zobrazit v rozpětí: Datum od: Datum do:

San Jose chce vyfouknout Chicagu obránce Hjalmarssona

Publikováno: 2010-07-10 10:52:02

Vítěz Stanleyova poháru Chicago Blackhawks možná ztratí chráněného volného hráče Niklase Hjalmarssona. San Jose totiž v pátek nabídlo třiadvacetiletému švédskému obránci čtyřletý kontrakt celkem na 14 miliónů dolarů.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Šéf UEFA Platini zkolaboval v restauraci

Publikováno: 2010-07-09 22:39:01

Prezident UEFA Michel Platini v dějišti fotbalového mistrovství světa v Johannesburgu zkolaboval v restauraci a byl převezen do nemocnice. Podle agentury AP jeho stav není vážný.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Horko kolem Irgla. Urážlivé a útočné, stěžuje si na výroky jeho agenta šéf Jaroslavle

Publikováno: 2010-07-09 16:28:01

Zůstane Zbyněk Irgl v Lokomotivu Jaroslavl? To v tuto chvíli nikdo asi neví. Jisté je, že slova jeho agenta Roberta Spálenky rozhořčila prezidenta ruského klubu Jurije Jakovleva. Ten je označil za útočné a poněkud urážlivé, píše Sovětskij sport.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Slováci favorizovaným Nizozemcům vzdorovali, nakonec ale padli a na šampionátu končí

Publikováno: 2010-06-28 17:54:01

Cesta slovenské reprezentace světovým šampionátem skončila v osmifinále na Nizozemsku. Weissův tým se sice postavil vysoce favorizovaným oranjes odvážně, v některých fázích s nimi hrál v Durbanu vyrovnanou partii, jenže hvězdného Robbena uhlídat nedokázal. Ten gólem v 18. min.slovenskou zkázu načal, aby ji šest minut před koncem Sneijder dovršil. Nizozemci tak neprohráli už ve 23 zápasech po sobě a výhrou 2:1 naznačili, že se s ním musí počítat.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Král po karambolu ve Valencii zůstává v nemocnici, jeho stav se ale lepší

Publikováno: 2010-06-28 17:36:02

Stav automobilového jezdce Josefa Krále, který v nedělním závodu seriálu GP2 ošklivě havaroval podobně jako o pár hodin později Mark Webber v závodu formule 1, se lepší. Český závodník se v nemocnici ve Valencii vzpamatovává z posttraumatického šoku a v pondělí se již i přes silné bolesti dokázal sám posadit a lékaři mu povolili lehkou stravu.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Čeští brokaři vystříleli evropské zlato

Publikováno: 2010-06-28 17:36:02

Čeští střelci Jiří Lipták, Jiří Gach a David Kostelecký vybojovali poprvé v historii titul mistrů Evropy v brokové olympijské disciplíně trap, když o pět bodů porazili Itálii.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Brazilci mohou završit vítězný hattrick proti Chile

Publikováno: 2010-06-28 16:36:01

Dvakrát se na mistrovství světa utkali fotbalisté Brazílie a Chile, dvakrát zvítězili populární „Kanárci“. V pondělním osmifinále mohou pětinásobní světoví šampioni završit vítězný hattrick.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

VIDEO: Čerstvý sníh zastavil postup na Gasherbrumu II, Mašek se seznámil s trhlinou

Publikováno: 2010-06-28 16:35:01

Zpropadené počasí! Další příval nového sněhu zabránil členům české expedice Double Gasherbrum 2010 v postupu do třetího postupového tábora a nakonec je dokonce zahnal zpět do základního tábora na úpatí třináctého nejvyššího vrcholu světa. „Počasí nepřeje, musíme dolů. Bude to ještě pakárna,“ ulevil si Libor Uher, který spolu s Radkem Jarošem a Petrem Maškem usiluje o zdolání Gaserbrumu I a II.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

VIDEO: Jasně že to byl gól. Ale nenechal jsem sudí přemýšlet, přiznal brankář Neuer

Publikováno: 2010-06-28 16:13:01

Mystifikoval! Jasně že mu výhled na Neuerovu bránu žádný z hráčů nezakrýval, samo sebou že musel vidět, jak se balón po Lampardově rádně odrazil dobrého půl metru za čarou. Přesto se uruguayský asistent Mauricio Espinoza po skandálním verdiktu hájil jako malý kluk tím, že na německou bránu neviděl, neboť mu výhled zakrývali hráči. Videonahrávky ho však usvědčují ze lži!

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Skvělá práce českých tenistů! Berdych a Kvitová ve čtvrtfinále Wimbledonu

Publikováno: 2010-06-28 16:10:01

Hned dvojnásobné zastoupení bude mít český tenis ve čtvrtfinále letošního Wimbledonu. Tomáš Berdych napodobil svoje maximum z roku 2007, Petra Kvitová si mezi osmi nejlepšími zahraje poprvé v kariéře. Další česká tenistka Klára Zakopalová v osmifinále nestačila na Kaiu Kanepiovou. Právě Estonka bude soupeřkou Kvitové v boji o semifinále.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Basketbalistu Veselého láká CSKA, z Partizanu ale prý neodejde

Publikováno: 2010-06-28 16:01:01

Bývalý kouč Partizanu Bělehrad Duško Vujoševič láká českého basketbalového reprezentanta Jana Veselého do svého nového působiště CSKA Moskva. Na přestup ale podle všeho nedojde, srbský klub Veselého pustit nehodlá.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Šimůnek zahájil s Kaiserslauternem přípravu, má čtyřletou smlouvu

Publikováno: 2010-06-28 14:38:01

Fotbalový obránce Jan Šimůnek nakonec obdrží v Kaiserslauternu čtyřletou smlouvu. Podle německých médií byly dojednány i poslední detaily vyrovnání s hráčovým předchozím působištěm ve Wolfsburgu a jeho přestupu už nic nebrání. Třiadvacetiletý člen širšího reprezentačního kádru a vicemistr světa hráčů do 20 let z roku 2007 byl dnes při kondičních testech na začátku přípravy bundesligového nováčka oficiálně představen jako šestá posila mužstva.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

VIDEO: Byl jsem jen bezmocný pasažér a čekal na náraz, přiznal Webber

Publikováno: 2010-06-28 13:35:01

Nebál se přiznat, že v něm byla malá dušička. Však také nebylo divu. Mark Webber se v neděli ve Valencii postaral o názornou demonstraci úrovně bezpečnosti současné formule 1, když po hrůzném průletu nad tratí a nárazu do ochranné bariéry z pneumatik bez problémů vystoupil ze sešrotovaného monopostu.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Sport v TV: Pondělí 28. 6. 2010

Publikováno: 2010-06-28 13:19:02

Tip dne: Po nedělním dnu volna pokračuje svými zápasy tenisový Grand Slam ve Wimbledonu. Všichni tři zbývající čeští zástupci ve dvouhře budou dnes bojovat o postup do čtvrtfinále prestižního turnaje. Představí se Tomáš Berdych, Petra Kvitová i Klára Zakopalová. Jejich a další zápasy můžete sledovat v průběhu dne na programu Nova Sport.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Vokoun: Bez mistrovství bych první ve Zlaté hokejce nikdy neskončil

Publikováno: 2010-06-28 12:49:01

Byl jedním z hrdinů letošního hokejového mistrovství světa. Hlavně proto získal reprezentační brankář Tomáš Vokoun dvacetikilovou sošku Zlatá hokejka, udělovaná nejlepšímu hokejistovi uplynulého ročníku. Právě triumf na světovém šampionátu podle třiatřicetiletého gólmana zastínil i nezdar na olympijských hrách ve Vancouveru. "Nic bych v té sezóně nezměnil," říká opora Floridy Panthers.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

5

© Copyright 2008 - 2010 Portik.cz - all rights reserved, realizace Live trading, s.r.o.