Dnes je čtvrtek 28.3.2024 a svátek má Soňa

Portik.cz - články

Sponzor:
sponzor.png, 1,9kB
Zobrazit v rozpětí: Datum od: Datum do:

Wimbledon čeká šlágr bývalých světových jedniček z Belgie

Publikováno: 2010-06-28 12:35:01

Na ten zápas se těší každý fanoušek tenisu. Na tradičním Wimbledonu se ve čtvrtém kole utkají Belgičanky Kim Clijstersová a Justine Heninová. Obě v minulosti byly světovými jedničkami a mají vzácně vyrovnanou vzájemnou bilanci – každá vyhrála dvanáctkrát.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Kaberleho už dohady o odchodu z Toronta unavují, chce mít jasno

Publikováno: 2010-06-28 12:06:01

Hokejový obránce Tomáš Kaberle i po víkendovém draftu nadále zůstává hráčem Toronta, přestože se stejně jako loni hodně mluví o jeho možném odchodu. Dvaatřicetiletý mistr světa z Vídně z roku 2005 už by ale chtěl mít o své budoucnosti co nejdříve jasno. Sice jej těší velký zájem ostatních klubů NHL, ale zároveň jej neustálé spekulace o výměně z Maple Leafs unavují.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Mazuch se zranil, o Poláka se zajímá Neapol a Janov

Publikováno: 2010-06-28 11:47:01

Fotbalový obránce Anderlechtu Brusel Ondřej Mazuch se o víkendu zranil. V přípravném zápase proti diviznímu Knokke odstoupil již po několika minutách hry, podle belgického tisku kvůli svalovým potížím na noze.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Motokrosařům v Kramolíně vládli Michek a Richier

Publikováno: 2010-06-28 10:37:01

Martin Michek vyhrál obě finálové jízdy kubatury MX3-Open ve třetím závodě MMČR v motokrosu, který o víkendu hostil Kramolín na Plzeňsku. Tovární jezdec TM se posunul z devátého už na třetí místo průběžného pořadí.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Vítězství jsme si zasloužili, jásal Klose, který se dotáhl na Pelého

Publikováno: 2010-06-28 09:37:01

Patří k nejnenápadnějším hvězdám fotbalového mistrovství světa. Německý útočník Miroslav Klose vcelku nepozorován mění v Jihoafrické republice zásadním způsobem statistiky. V osmifinále dal Anglii (4:1) již svůj dvanáctý gól na MS a v historické tabulce dostihl na čtvrtém místě Brazilce Pelého. Tři góly před ním je rekordman Brazilec Ronaldo.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

VIDEO: Na každé tango jsou potřeba dva, věděl Webber po svém hrůzostrašném letu

Publikováno: 2010-06-28 08:39:01

Hororové scény přinesla GP Evropy na okruhu ve Valencii. Australan Mark Webber létal nad tratí usazen do svého monopostu hlavou dolů a navrch si střihl s vozem stojku, aby po krátkém kontaktu horním dílem stroje o okruh skončil ve zdemolovaném autě na kolech.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Šlágrem týdne play-off fotbalového MS, pokračuje Wimbledon

Publikováno: 2010-06-28 08:33:02

Stejně jako v minulém týdne jsme zvolili šlágrem tohoto týdne fotbalové mistrovství světa, které již pokračuje vyřazovacími boji. Ke svému vyvrcholení spěje i třetí grandslam tenisové sezóny – tradiční Wimbledon. V nizozemském Rotterdamu se rozjede další ročník slavné Tour de France.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Rozhodčí přehlédl „Wembley-gól“ Anglie po 44 letech, děkují Němci

Publikováno: 2010-06-28 08:06:01

Výprask Anglie v osmifinále s Německem, ale také skandálně neuznaný evidentní gól Lamparda. To jsou dvě témata, která se na fotbalovém mistrovství světa v Jihoafrické republice budou probírat ještě dlouho. Většina expertů proto doufá, že se i ve fotbale konečně podaří prosadit myšlenku posuzovat sporné góly pomocí videa jako v jiných sportech.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Sobotka jde z Bostonu do St. Louis a v Praze se na zahájení NHL neukáže

Publikováno: 2010-06-27 08:50:01

Český útočník Vladimír Sobotka přestoupil z Bostonu do St. Louis. Vedení Bruins v sobotu vyměnilo dvaadvacetiletého hokejistu za amerického obránce Davida Warsofského, který ještě není v NHL pod smlouvou.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Brankář Vokoun má první Zlatou hokejku, Jágr skončil druhý

Publikováno: 2010-06-26 21:40:01

Brankář Tomáš Vokoun získal poprvé v kariéře Zlatou hokejku pro nejlepšího českého hokejistu uplynulé sezony. Brzy čtyřiatřicetiletý gólman Floridy v 42. ročníku ankety vystřídal na trůnu Patrika Eliáše z New Jersey, který loni přerušil čtyřleté kralování Jaromíra Jágra a letos skončil až třináctý.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Fanoušci Lakers řádili v ulicích

Publikováno: 2010-06-18 10:49:01

Situace se opakovala na palubovce i v ulicích. Basketbalisté Los Angeles Lakers obhájili titul v NBA a stejně jako před rokem jejich fanoušci při oslavách v ulicích města způsobili navzdory zvýšeným policejním opatřením nepokoje.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Francouzský tisk už fotbalistům nevěří, experti kritizují trenéra

Publikováno: 2010-06-18 09:19:02

Výrazná skepse zavládla dnes ve francouzském tisku poté, co francouzští fotbalisté ve čtvrtek prohráli na mistrovství světa s Mexikem 0:2 a jsou blízko vyřazení už v základní skupině. Média fotbalistům moc nevěří, kritizují jejich nevýraznou hru a společně s experty zpochybňují některá rozhodnutí trenéra Raymonda Domenecha.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Slovinci mohou nakročit za postupem, proti jsou Američané

Publikováno: 2010-06-18 08:43:02

Překvapivým téměř jistým postupujícím se v pátek mohou stát fotbalisté Slovinska. Pokud ve svém druhém utkání na mistrovství světa porazí reprezentaci USA, budou mít na svém kontě již šest bodů. Američané ovšem získali proti favorizované Anglii bod a také se budou chtít přiblížit postupu ze skupiny.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

Gól jsme dostali kvůli vuvuzelám, stěžují si Slováci

Publikováno: 2010-06-18 08:30:01

Nešťastnou remízu s Novým Zélandem musí hodit za hlavu. Fotbalisté Slovenska se teď už soustředí na zápasy s Paraguayí a Itálií, které rozhodnou o tom, zda Weissovi svěřenci postoupí na mistrovství světa v Jihoafrické republice do osmifinále, nebo ne. Gól inkasovaný v 93. minutě však Slováky štve pořád. A našli i viníka. Obrovský hluk z troubení vuvuzel.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

MS OBRAZEM: Rej fanoušků - emoce, pokakaná plína i mobil v dekoltu

Publikováno: 2010-06-18 07:25:02

Je to pěkně vypečený šampionát. Góly nepadají, hvězdy nezáří, je zima, fotbalovou atmosféru na stadionech spolehlivě ničí odporný bzukot vuvuzel... Ještěže se mistrovství světa v Jihoafrické republice může spolehnout na dychtivé fanoušky, kteří se dokážou zabavit a pobavit, i když samotná hra stojí za starou bačkoru. Originalita i emoce příznivců fotbalu jsou nevyčerpatelné.

Zobrazit další články z tohoto zdroje

6

© Copyright 2008 - 2010 Portik.cz - all rights reserved, realizace Live trading, s.r.o.